Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dnes naděluje CZ ARTS!

A je to tady! Máme právě 1. prosince a dnes si tedy otevřete první okénko našeho letošního Adventního kalendáře. A protože se tato naše vánoční soutěž stává každý rok čím dál tím víc populárnější a ceny a účast zajímavější, neváhejte a pusťte se rychle do toho! A nezapomeňte to rozhlásit i mezi svými přáteli! Takže soutěžte, sdílejte a užívejte si to a my vám při tom držíme palce!


Dnes naděluje CZ ARTS!
red 1.12.2023 23168x Adventní kalendář 2023

Letos jsme do prvního okénka vybrali Romanu Nagyovou, která v tom s námi „jede“ již čtvrtou sezonu. My obdivujeme nejen vše, co její dílna „vypustí“ do světa, ale především tu její energii, nápady a nadšení, se kterým se vrhá do každé nové objednávky a také to, jak úžasný přístup má ke svým klientům. Pokud tedy sháníte neotřelý dárek pod stromeček, ona bude jistě tou pravou. Nechte se tedy od nás pozvat k CZ ARTS…

Co kus, to originál

Dnes naděluje CZ ARTS!

Mít talent je super, ale samotné to nestačí. Pokud se však nadání skloubí s kreativním duchem, pracovitýma rukama a velkým srdcem, vždy z toho vzejde něco velkého a moc pěkného. I když ne třeba velikostí, tak provedením zcela určitě. A přesně takto to funguje v ateliéru sympatické Romany Nagyové (CZ ARTS). Každý nápad je originál a vždy vás ohromí nejen samotným provedením, ale také tím jak skvěle a s láskou je vždy vše zabalené a připravené.

Pokud se nadání skloubí s kreativním duchem, pracovitýma rukama a velkým srdcem, vždy z toho vzejde něco velkého a moc pěkného!

Když jste v koncích…

Dnes naděluje CZ ARTS!

Pokud jste opravdu v koncích a ne a ne přijít na to, jakým dárečkem byste svým blízkým mohli udělat radost nejen pod stromečkem, ale třeba i k narozeninám, k svátku nebo při jakékoliv jiné příležitosti, pak pro vás máme sázku na jistotu. Zkuste prolistovat webové stránky nebo Facebook CZ ARTS a určitě vás něco z jejich nabídky upoutá a osloví. A pokud byste si přesto nevěděli rady, paní Romana se vám jistě ráda pověnuje a poradí tak jako nám v minulých letech již několikrát. A za to jsme jí velice vděční.

Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů

Dnes naděluje CZ ARTS!

Široké spektrum zaměření CZ ARTS vás jistě mile překvapí. Z nabídky si můžete vybrat například originální ceny pro vystavovatele či závodníky na soutěžích. Jistě sami moc dobře znáte poháry či klasické medaile, které jsou už roky bez nápadu, a zakoupit je můžete prakticky všude. Pokuste se tedy být tentokrát trochu odlišní od všech ostatních a pořiďte si pro účastníky svých akcí něco jedinečného třeba z kovu, ze dřeva nebo ze skla s vyobrazením např. klubového plemene nebo s vlastní fotkou. Líbila by se vám třeba plaketa, zrcadlo nebo krásná psí známka, či byste toužili po něčem ještě lepším?  Věřte, že tady více než kde jinde platí úsloví „Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů“

Potěšit je občas prima i sebe sama

Dnes naděluje CZ ARTS!

Přesně tak, nějakým dárkem může člověk potěšit i sám sebe a odměnit se například za vydařenou sezonu nebo pracovní úspěch něčím pěkným. Rádi byste třeba večer uléhali na polštář, ze kterého by se na vás díval váš pes nebo jiný domácí mazlíček? Je libo kamenný podtácek, nebo nerez miska s gravírovaným obrázkem, či vlastním nápisem? Taková věcička by mohla být i nápaditou součástí výbavy pro vaše štěňátka. A co takhle termoska, deštník nebo diář? Je toho prostě tolik, že na to jeden článek pomalu ani nestačí. Nakonec přesvědčit se můžete velmi jednoduše sami.

Rychlost dodání vás překvapí

Dnes naděluje CZ ARTS!

Další „plusové body“ musíme Romaně Nagyové připsat za rychlost dodání. Ani se neodvažujeme přemýšlet o tom, zda vůbec chodí někdy spát. To byl vtip samozřejmě, protože ona sama je nejen úžasný člověk, ale také báječná maminka svého malého synka. A přesto své objednávky zvládá dát do kupy vždy s grácií a hlavně brzy. Rolničky. A když už vám balíček dorazí domů, jste mile překvapeni nejen s tím, jak precizně je vše zabalené, ale občas srdíčko potěší i nějaký drobný dárek navíc.

A teď už chybí jen trochu toho pověstného štěstí, abychom zavolali právě vám a vy jste pro nás měli správnou odpověď…

O co se hraje?

Cenu do adventního okénka na 1. prosince 2023 věnuje česká firma CZ ARTS. Výherce se může těšit na nádhernou sadu šesti vánočních skleněných baněk s jedním plemenem dle svého vlastního výběru. Průměr vánočních baněk je 6 cm a jedná se o čistě české sklo.

Kontakty:

https://portretovani.webnode.cz

https://www.facebook.com/czarts.cz 

https://www.eczarts.cz/

czarts@email.cz

Pravidla soutěže:

Každá soutěž má svá jasně daná pravidla a není tomu jinak ani v případě našeho Adventního kalendáře. Nejsou však nikterak složitá, a pokud soutěžit chcete, tak směle do toho! Co tedy musíte splnit? V daný den pečlivě přečíst celý článek a vyhledat v něm ukrytou INDICII, kterou jistě bezpečně poznáte.

Prostřednictvím facebookového profilu ecanis.cz (https://www.facebook.com/psicasopis) sdílejte na svém vlastním profilu a zároveň označte minimálně tři své přátele z řad pejskařů.

 

POZOR!!!

Pro zařazení do slosování o hlavní vánoční cenu, o kterou se v Adventním kalendáři hraje 24. 12. 2023, je nutné posbírat všech 24 indicií, což můžete učinit i zpětně!!!

Ceny pro výherce:

Soutěžit můžete od 1. prosince do 24. prosince 2023.  Každý den jeden z vás, který splní obě dvě výše popsané podmínky, získá jednu cenu, o kterou se aktuálně bude hrát a bude detailně popsána v adventním článku, z nějž také jasně vyplyne, kdo je partnerem a zároveň dodavatelem dané výhry.

Výherce budeme kontaktovat vždy nejdéle do tří pracovních dní.

V případě, že si výherce nevyzvedne výhru do 30 dní od kontaktování, cena propadá!

Již za pár dní to vypukne – nejočekávanější počin eCanis startuje 1. prosince!
Již za pár dní to vypukne – nejočekávanější počin eCanis startuje 1. prosince!

Neuvěřitelné, jak ten čas letí. Opět nám na dveře klepe prosinec a s ním i ...

15.11.2023Adventní kalendář 2023

Red.

Foto: archiv firmy CZ ARTS

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Interiérová klec pro psa

Krásná interiérová klec nabízí nejen místo k odpočinku pro vašeho psa, ale je i vkusným doplňkem dovnitř každého bytu, či domu. Její vrchní desku lze využít jako odkládací stolek na dekorace, či potřeby po vašeho čtyřnohého parťáka.

ZB000796
od 6 650
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...



-->