Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Tato stránka není veřejná !!!tt

ProdámLouisianský leopardí pes s PP po špičkových rodičích

V CHS Dorabardig máme stále volné fenky po vynikajících, zdravých rodičích. Na své doma čeká úžasně milá a hodná holka Alexandria. Zlatíčko, které bude super rodinným psem, je velmi kontaktní zvyklá na děti, vhodná pro ty, co chtějí psa aktivního, klidně pro sport, pachové práce, poslušnost, ale ne blázna, co se ani chvilku nezastaví. Exteriérově velmi nadějné štěňátko, velká holka s nádhernou hlavou a perfektním úhlením (foto 1)
Na své doma čeká také moje favoritka, nádherná fena s perfektním exteriérem Athens Dorabardig. Holka, která je od všeho tak akorát, bude to úžasný pes na práci i sport, žádný totální cvok, ale akčnější než sestra Alex, zvídavá, přemýšlivá, o všem musí vědět :-). Také odchována s dětmi, takže vhodná pro akční rodinu, která by chtěla parťačku na jakoukoliv akci (foto 2)
Na tu nej rodinu čeká také naše malá čertice, absolutní miláček, kontaktní zvědavka, co musí bý všude první, sporťačka a rebelka Aloha Dorabardig. Jako ostatní holky vyrůstá s dětmi, je na ně zvyklá a velmi milá. Bude drobnější, jemnějšího exteriéru, ale s perfektním úhlením a pěknou hlavou. Jednozačně fenka s největším drivem ze tří zbylých sester...takže kdo by chtěl raketku a torpédo, třeba na běh, tahání ale samozřejmě na cokoliv jiného, kde využije její potenciál a chuť.....čeká na vás.(foto 3)

Platnost inzerátu již skončila !!!

Detail inzerátu

Typ inzerátu
Prodám
Číslo
7802
Kategorie
Přidáno
10.7.2019 - 08:29
Platnost do
21.8.2019 - 08:29
Cena
13000,- Kč

Kontaktní údaje k inzerátu

Kontakt
Zuzana Doláková
Adresa
Labské Chrčice
Lokalita
Okres Kolín
Telefon
775646218
E-mail

Tato stránka není veřejná !!!tt

Poslat zprávu inzerentovi



-->