Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

I vrcholoví sportovci milují psy!

Fandíte hokeji a k tomu ještě Spartě? Vidíte, oni zase nejenom fandí, ale i pomáhají opuštěným zvířatům. Chtěli byste třeba tričko s podpisem celého „A“ týmu? Nebo adoptovat pejska prostřednictvím organizace Home4Pets? Pak jsou následující řádky určené právě pro vás!


I vrcholoví sportovci milují psy!
Radek Anděl 18.10.2017 4931x Útulky

A přesně to dokazuje hokejová SPARTA, která se rozhodla ve spolupráci s nadačním fondem „NEJEN SRDCEM“ uspořádat sportovní aukci a její výtěžek věnovat organizaci HOME4PETS, z. s. na výstavbu Multifunkčního záchranného centra pro zvířata BEST FRIEND S nedaleko Prahy (Babice – Dařbož).

Pomáhat bude i aukce

sp A pánové se do toho pustili skutečně zeširoka. Natočili krásný spot, kde se objevili mj. se současnými svěřenci Home4Pets, z. s. a nafotili k tomu i nádherné fotky. Každý psí herec bez domova má ve zmíněném klipu i svou vizitku. Navíc mezi sebou vybrali úžasné hokejové trofeje, skutečné sběratelské kousky, a věnovali je do aukce. A pak přišlo utkání v O2 aréně s HC Litvínov, kdy vše zveřejnili přímo v průběhu zápasu, který byl vlastně celý věnovaný psům. Jak formou soutěží, tak i představením svých vlastních psů. V přímém přenosu promluvily i báječné zakladatelky NF NEJEN SRDCEM Denisa a Aneta a aukce byla oficiálně odstartována.

To je ale nápad!

Kdo by však na sportovní aukci HC SPARTA čekal jen dresy, brusle, hokejky, puky (a to všechno tam samozřejmě je), bude překvapen. Pro milovníky originálních psích doplňků jsou připraveny sparťanské psí oblečky ve dvou velikostech a dva sety obojek + vodítko, obojí s podpisy všech hráčů „A“ týmu. A že nikdo jiný takové unikáty mít nebude, a že i váš pes může hrdě nosit barvy vašeho oblíbeného hokejového týmu, je prostě skvělé. Slečny se pak mohou ozdobit podepsanými nátělníky „Nejen srdcem“ a pánové rovněž tričky se všemi podpisy. Kdo by odolal?

pl

A kam že peníze z aukce půjdou?

Na to jsme se zeptali Petry Vojtíškové, místopředsedkyně organizace Home4Pets, z. s., která pomáhá opuštěným a týraným zvířatům.

Žádné kotce

Cílem Multifunkčního centra BEST FRIENDS je především poskytnutí dočasného domova opuštěným a týraným společenským i hospodářským zvířatům. Rozhodně se nechystáme otevřít   další útulek s kotci, ale díky nádhernému pozemku 150.000m2 můžeme našim svěřencům poskytnout skutečně přirozené podmínky s dostatkem pohybu, pohodlí a pochopitelně s maximální veterinární péčí a lidskou láskou.

       

Stop nelegálnímu vývozu zvířat

sp Důležitou součástí centra bude i dostatečné zázemí umožňující nejen neziskovým organizacím, ale i státu (v přenesené působnosti na obce a kraje) a dalším dotčeným státním orgánům a institucím (PČR, SVS, Celní správa atd.) zefektivnit boj proti nelegálnímu prodeji/vývozu zvířat z tzv. „množíren“, což je třetí nejvýnosnější nelegální činností po obchodu se zbraněmi a drogami. Často totiž odebírání psů z těchto otřesných zařízení brání právě nedostatek vhodných možností, kam by bylo možné mnohdy i desítky psů umístit a poskytnout jim odbornou pomoc.

Za dva týdny otvíráme

Další a neméně důležitou součástí našeho projektu jsou navazující činnosti a aktivity v oblasti sociální, osvětové, hospodářsko-ekologické a terapeutické. Centrum BEST FRIENDS vzniká postupně s cílem propojit jednotlivé oblasti ve funkční celek, který bude do velké míry soběstačný. Jsme v začátcích a veškeré nspaše aktivity jsou dosud financované od našich příznivců z řad podporovatelů, malých dárců a sponzorů. Věříme však, že s pomocí jednotlivců, nadačních fondů, sponzorů a hlavně projektů podobných této  aukci HC SPARTA, to zvládneme a během dvou týdnů otevřeme alespoň v omezeném provozu.

Děkujeme nesmírně všem, kteří smýšlí podobně jako my, a kteří nás podpoří třeba právě nákupem v této skvělé aukci nebo příspěvkem na účet NF NEJEN SRDCEM:

Číslo účtu:  9519013001/5500

Variabilní symbol:  04

 

Zdroj: www.hcsparta.cz

Foto: Denisa Doudová (z archivu www.hcspartapraha.cz)

Nabídka pejsků k adopci

ANDRÉ

Pohlaví:              pes

Věk:                     cca 9 let

Plemeno:            kříženec bígla

Místo pobytu:   Praha - Dobříš

Plný lásky, optimismu, chuti do každého dobrodružství a rozhodnutý ve druhé půlce svého života dohnat vše, co dosud zameškal. Andy žil celý svůj život s narkomany. Občas nažrat dostal, občas ne, někdy si ho všímali a vyvenčili ho, většinou však na něj zapomínali, a aby měli klid, zavírali ho i s fenkou Maisy do sklepa.Ta již domov našla, Andy ji teprve vyhlíží u své báječné pěstounky Heleny na statku na Dobříši. Užívá si každou vteřinu její pozornosti, společnost mu dělá fenka Pája a několik místních kočiček (které toleruje). Hledáte-li rozumného a nekonečně oddaného přítele na společné gaučování či houbaření, pak se zajeďte seznámit a budete nadšení jeho povahou, mladistvým elánem a nesmírnou vstřícností. Očkovaný, ošetřený přípravky proti vnějším i vnitřním parazitům, čipovaný, ve výborné kondici i náladě.

 

 

ARAMISpp

Pohlaví:              pes

Věk:                     cca 18 měsíců

Plemeno:            kříženec labradora

Místo pobytu:   Praha

Nádherný, přátelský, hravý, plný energie a lásky k životu i lidem. Aramis má všechny nejlepší vlastnosti retrívrů – laskavý, učenlivý, milující. Současně to je ale ještě neohrabaný puberťák, který potřebuje hodně pohybu, učení, lásky i pevná pravidla. Je to zvědavý šibal, kterého nadchne jakákoliv akce s lidmi nebo se psími kamarády, ale současně v klidu počká doma na váš návrat, aniž by rušil sousedy nebo likvidoval váš movitý majetek. Bude skvělým společníkem samotnému člověku, ale i i početnější rodině, jen musí mít stejně sportovního ducha. Očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům, čipovaný, ve vynikající formě a náladě.

 

VIKTORIA

viki

Pohlaví:              fena 

Věk:                     4,5 měsíce (nar. 1. 6. 2017)

Plemeno:            kříženec

Místo pobytu:   Praha – Pavlov

Viktorka vypadá jako rozkošná plyšová hračka, i na dotyk je taková, rozhodně ale život na gauči pro ni není. Tedy samozřejmě je, ale až po pestrém, zábavném dni plném různých aktivit. Pak se vám spokojeně a něžně schoulí v náručí a bude si užívat tulení, drbání, společný odpočinek.Nudit se s ní nikdy nebudete, vždy vás bude vítat její rozesmátá tvářička nebo vás potěší nějaké její kousky a projevy nekonečné lásky.Bude úžasným společníkem vám, vašim dětem, příp. i dalšímu domácímu mazlíčkovi. Ráda a rychle se naučí vše, co bude třeba ke spokojenému společnému životu. Z pěstounské rodiny je perfektně socializovaná a nyní už jen vyhlíží toho svého osudového člověka. Očkovaná, ošetřená proti parazitům, čipovaná, vymazlená, vyvoněná a připravená vyrazit do největšího dobrodružství zvaného život.

BENEDIKTbe

Pohlaví:              pes 

Věk:                    12 týdnů

Plemeno:            mini kříženec

Místo pobytu:    Praha

Dokonalý tvoreček s nádhernou a láskyplnou povahou. Je a bude maličký a připomíná plyšovou hračku, neobejde se však bez pořádného vylítání, učení se všemu, co patří k dobrému psímu vychování, bez nekonečné lásky a hlavně doživotního bezpečí. Je velice fixovaný na člověka, tulí se k němu venku i v posteli, každá společná hra ho nesmírně těší. Naopak nevšímavost by pro něj byla skutečným neštěstím. I u tohoto drobka si, prosím, uvědomte, že také potřebuje vše, co jeho větší kámoši, že si svůj hebký smetanový kožíšek s potěšením umaže od bláta, proletí potokem a zvládne i horskou túru. Očkovaný, ošetřený proti parazitům, čipovaný, perfektně socializovaný, vymazlený a vyvoněný ze svého dočasného domova.

BESSY

besy Pohlaví:              fena

Věk:                     2 – 3 roky

Plemeno:            kříženec německého ovčáka

Místo pobytu:   Praha – Roztoky

Život se s Bessy nemazlil, byla bita, nedostávala jíst, nikdo ji nepohladil, proto bude o něco déle trvat, než si k vám najde cestu, ale o to více pak k vám přilne a bude vám vděčnou a oddanou společnicí. Když pojme důvěru, umí být něžná, mazlivá a současně zvědavá a hravá. Skvěle vychází se psy i kočkami a dokáže se s přehledem přizpůsobit jejich tempu. Miluje válení na gauči a má ráda, když je celá smečka pohromadě. Není vhodná k malým dětem, velmi se jich bojí. Líbil by se jí pestrý život buď na vesnici, nebo v klidné části města. Doopravdy ožije na procházkách, díky kterým se úspěšně vymaňuje ze své ulity strachu a nedůvěry k lidem a dokonce si žádá i pohlazení. Očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům, čipovaná, kastrovaná. Těší se na nový domov, kde už bude navždy milovaná. 

 

HENRY

Pohlaví:              pes henry 

Věk:                     3 – 4 roky

Plemeno:            střední kříženec německého ovčáka

Místo pobytu:   Praha

Henry je povahově výjimečný parťák, snadno ovladatelný a mimořádně kontaktní. Je to pes s obrovským srdcem, který touží po milujícím člověku. V útulkovém kotci nesmírně strádal, odmítal potravu, plakal a okusoval si svou operovanou tlapku (zraněnou zřejmě po srážce s autem). Nyní v pěstounské péči v pražském bytě úplně rozkvetl, začal opět přibývat na váze a hlavně se nesmírně raduje ze života. Má stoprocentní hygienu. Tiše a trpělivě čeká na váš návrat z práce a nic neničí.  Venku je ještě trochu vyplašený z neznámých věcí a městského ruchu, ale současně chce vše do detailů prozkoumat a všemu se naučit.Je to veliký sympaťák a nelze se do něj nezamilovat. Má rád lidi a potěší ho psí kamarádka (psí kluky si vybírá). Tlapka je po operaci již zahojená (lékařská zpráva k dispozici) a i když ji zatím plně nezatěžuje, nijak mu to nebrání v lítání či delších túrách. Nebude je však nejspíš vyžadovat nijak pravidelně, postačí běžné procházky v přírodě. Očkovaný, ošetřený proti parazitům, čipovaný, kastrovaný.

ARTUR

artur Pohlaví:              pes

Věk:                     12 – 15 měsíců

Plemeno:            kříženec labradora

Místo pobytu:     Praha

Hravý, trochu divoký a přitom umazlený kluk s duší dobrodruha. Artur hledá svůj lidský protějšek k obrazu svému - milující, sportovně založený s dostatkem času na hry, dovádění, ale také výchovu a učení všemu, co psík potřebuje umět. Doma se chová vzorně, rád v klidu počká na váš návrat z práce. Malé děti by mohl při svém temperamentu i povalit, ale pro teenagery bude výborným parťákem. Uvítá zahradu, ale není podmínkou, stejně tak ho potěší společnost milé psí slečny. Očkovaný, ošetřený proti parazitům, čipovaný, připravený vyrazit po hlavě do největšího dobrodružství zvaného život.

SISIsisi

Pohlaví:              fena    

Věk:                     5 let

Plemeno:            kříženec německého ovčáka

Místo pobytu:   Praha

Sisi je velmi milá, kontaktní a hravá fenečka. Je to úžasná psí dáma, které hledáme ten nejlepší možný domov, ve kterém by konečně zažila, co je to teplo domova. Ideální bude domek se zahradou, kde by měla vlastní zateplenou boudičku a zajištěný přístup dovnitř. Samozřejmě nepohrdne ani pelíškem ve vyhřátém bytě, nutností budou ale dlouhé vycházky do přírody. Fenka byla zachráněna před uspáním z firmy, která ukončila činnost. Tam bohužel neměla dostatečnou péči a trpěla chronickým zánětem oušek. Holčička podstoupila postupně dvě operace, které jí moc ulevily. Bohužel však přišla nevratně o sluch. Adopcí Sisi získáte neuvěřitelně oddanou a věrnou parťačku, která vás nikdy nenechá na holičkách. Očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům, čipovaná, kastrovaná.

Bližší informace o těchto pejscích naleznete na www.home4pets.cz nebo vám budou sděleny na e-mailové adrese adopce@home4pets.cz či telefonním čísle +420 774 706 026.

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Pytlopamlskovník eCanis - velký

Pytlopamlskovník eCanis, který je k dispozici v naší nabídce, se vyznačuje jednoduchým a funkčním designem. Může se nosit hned třemi různými způsoby: volně připnutý k opasku pomocí malé karabiny,  jako kabelka přes rameno,  pevně připnutý k opasku. 

ZB000789
od 450
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
MERCH eCanis
Deštník eCanis

Už nikdy nemusíte moknout! Vybavte se do jakéhokoliv deštivého počasí krásným a stylovým deštníkem z naší dílny, který rozjasní každý pošmourný den. Barva bílá s potiskem eCanis a naší sympatické maskotky – maliňačky Dior.

Skladem
ZB000504
250
MERCH eCanis
Výstavní pamlskovník

Malý pamlskovník kolem pasu je vhodný zejména při předvádění psa na výstavách. Využít ho lze ale i při dalších kynologických aktivitách či při běžných procházkách. Ruční zakázková práce, vyrobeno v ČR.

ZB000495
od 250
MERCH eCanis
Pouzdro na mikrotenové sáčky

Textilní pouzdro na sáčky na psí exkrementy – zásobník na pytlíky na psí trus. Díky praktické karabině jej lze zavěsit například na opasek a je tak vždy pohodlně po ruce.

ZB000486
od 125
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...



-->