Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Nové receptury holistického krmiva vyrobené pouze z čerstvého masa uspokojí potřeby všech psů od štěněte po seniora


CARNILOVE TRUE FRESH DOG
red 8.5.2023 918x PR články

Granule, které respektují přirozenou lásku psů k masu a také reflektují stále větší zájem chovatelů o složení krmiva: To jsou česká krmiva Carnilove True Fresh Dog vyrobená pouze z čerstvého masa. Masovou moučku v nich proto určitě nehledejte. A díky své oblíbenosti u psů i jejich páníčků se tato řada nyní rozšiřuje o další chutné receptury.

Chuť, které se nedá odolat!

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Kvalita krmiva je pro chovatele stále důležitější položkou, ale prim hraje i jeho chutnost. A protože instinkty velí psům od pradávna preferovat čerstvě ulovenou kořist, nejvíce si pochutnají na menu, které jejich vrozeným pudům co nejvíce odpovídá.

Do popředí v oblasti výživy psů se nyní dostávají holistická krmiva s vysokým obsahem masa v jeho původní, tedy čerstvé formě. A nové receptury granulí Carnilove True Fresh Dog tento trend opět beze zbytku naplňují. Díky unikátní výrobní technologii obsahují 60 % čerstvého masa a promění tak krmení psů v jedinečný chuťový zážitek.

Čerstvé maso základem výživy psů

Šetrné zpracování surovin zachovává u řady Carnilove True Fresh Dog původní výživové vlastnosti masa a zajišťuje až o 70 % vyšší chutnost, než jakou vykazují běžná krmiva. Maso bez předchozího zpracování navíc zaručuje výjimečnou 95% stravitelnost bílkovin. „Fresh“ zdroje proteinu vynikají i vysokým obsahem kvalitních aminokyselin, důležitých stavebních látek organismu.

Objevte pět novinek!

Na scénu nyní přichází pět nových receptur. Vhodné jsou pro všechny fáze psího života, od štěněte přes juniory a dospělé psy až po seniory. V tomto holistickém krmivu nenajdete žádnou masovou moučku, naopak je obohacené o superpotraviny, bylinky a ovoce.

Pro malá plemena jsou tu granule s čerstvým rybím masem Carnilove True Fresh Dog Fish Adult Small Breed, velcí psi mají na výběr mezi čerstvým kachním masem Carnilove True Fresh Dog Duck Large Breed a kuřecím pro mladší, ale také větší pejsky Carnilove True Fresh Dog Chicken Junior Large Breed. Kuřecí je v nabídce i pro starší nebo pro ty, co si musí hlídat váhu, pro ně jsou určené Carnilove True Fresh Dog Chicken Senior & Healthy Weight, a nakonec je tu lahodné krůtí pro štěňátka Carnilove True Fresh Dog Turkey Puppy.

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Fish Adult Small Breed – do této receptury jsou přidané vaječné skořápky, lněné semínko a rozmarýn. Složení pomáhá udržovat malé psy v klidu i ve stresových situacích. Zároveň v krmivu získávají potřebnou energii, vitamíny a minerály, aniž by nezdravě přibírali.

Carnilove True Fresh Dog Duck Large Breed – tyto granule určené pro velká plemena obohacují také vaječné skořápky, slávka zelenoústá a jako koření tentokrát tymián. Receptura z čerstvého kachního masa, které je v kvalitě vhodné i pro lidskou spotřebu, cílí hlavně na zdravé kosti, klouby a zuby, což je u velkých psů zásadní.

Carnilove True Fresh Dog Chicken Junior Large Breed – receptura se hodí pro odrostlá štěňata velkých plemen. Obsahuje kromě masa i slávku zelenoústou, okřehek (lidově žabinec) a mořské řasy. Složení přispívá ke správnému vývoji zubů, kostí a kloubů i svalů.

Carnilove True Fresh Dog Chicken Senior & Healthy Weight – granule obsahují kořen zázvoru, vaječné skořápky a rakytník řešetlákový. Složení pomáhá udržet imunitu, optimální hmotnost a také chrání před stárnutím.

Carnilove True Fresh Dog Turkey Puppy – složení granulí spolu s lososovým olejem, spirulinou a borůvkami napomáhá vybudovat silnou imunitu štěněte a přispívá k celkovému zdraví a pohodě.

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Nové receptury holistického krmiva Carnilove True Fresh Dog maximálně dbají na tolik sledovanou kvalitu. Pečlivě volené ingredience té nejvyšší jakosti a prověřeného původu je proto řadí ke špičce v této kategorii holistických krmiv. Krůtí a kuřecí maso dodávají lokální farmáři z Čech, Rakouska nebo Německa. Mořské ryby pocházejí z udržitelného rybolovu v norských a skotských mořích, ty sladkovodní zase z evropských rybích farem.

Od ověřených evropských dodavatelů pochází i veškerá zelenina, ovoce a byliny. Kromě ingrediencí jako je hrášek, červená čočka nebo dýně je složení obohaceno také o položku, která je v holistických krmivech Carnilove novinkou – o okřehek menší (lidově žabinec). Ten funguje jako zdroj omega 3 mastných kyselin důležitých pro správné fungování organismu a má pozitivní vliv na léčbu nosních otoků, polypů a chronické rýmy. Jednoduše další benefity přírody.

Všechny receptury holistických krmiv Carnilove True Fresh Dog jsou bezobilné a jak je u značek vyráběných VAFO PRAHA zvykem, neobsahují geneticky modifikované organismy. Tato řada je zajímavou alternativou i pro chovatele krmící metodou BARF.

Produktové tipy:

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Fish Adult Small Breed

Holistické krmivo navržené na míru malým pejskům, kterým bude jistě chutnat, a ještě jim zajistí dostatek energie. Vysoký podíl B vitamínů v čerstvých rybách je navíc pomůže zklidnit i ve stresových situacích. Vaječné skořápky a slávka zelenoústá posílí kosti, klouby a zuby a spolu s vitaminy C a E upevní i imunitu. Složení s cizrnou, červenou čočkou, dýní a jablky podpoří zdravý metabolismus i trávení a zajistí účinné vstřebávání nezbytných živin a optimální tělesnou hmotnost. To vše je smíchané do chutných granulí.

www.carnilove.cz | 11,4, kg 1699 Kč

 

 

 

 

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Duck Large Breed

Holistické krmivo pro velká plemena s čerstvou kachnou z lokálních farem. Vysoce kvalitní bílkoviny z masa určeného i pro lidskou spotřebu napomáhají udržovat u velkých psů silné a štíhlé svaly. Další ingredience včetně minerálních látek podpoří zdraví jejich zubů, kloubů a kostí. Krmivo obsahuje i rostlinné bílkoviny z cizrny a vlákninu z dýně na správné fungování metabolismu a trávicího traktu. Vše zkombinované tak, že psi vyprázdní misku až do dna.

www.carnilove.cz | 11,4 kg 1599 Kč

 

 

 

 

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Chicken Junior Large Breed

Holistické krmivo pro odrostlá štěňata velkých plemen, kterým napomůže k silným a štíhlým svalům. Kvůli správnému vývoji zubů, kloubů a kostí byly přidané také vaječné skořápky a slávka zelenoústá. Aby chlupáči dobře rostli a regenerovali, obsahují granule i pohanku, která je spolu s červenou čočkou přirozeným zdrojem rostlinných bílkovin a minerálů. Všechny složky spolu ladí tak, aby si psi maximálně pochutnali.

www.carnilove.cz | 11,4 kg 1599 Kč

 

 

 

 

 

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Chicken Senior & Healthy Weight

Holistické krmivo pro psí seniory z libového kuřecího masa v čerstvé formě z farem a lokálních. Složení granulí se zaměřuje na zdraví trávicího traktu a přirozenou imunitu, proto obsahuje jablka bohatá na vlákninu, kořen zázvoru a rakytník řešetlákový. To vše spolu s dietním kuřecím masem a tymiánem pomáhá udržet optimální hmotnost a také chrání před stárnutím. Přidané drcené vaječné skořápky jsou navíc důležitým zdrojem minerálů pro stárnoucí psí kosti. Chutné složení pomůže udržet psí zdraví co nejdéle.

www.carnilove.cz | 11,4 kg 1599 Kč

 

 

 

CARNILOVE TRUE FRESH DOG

Carnilove True Fresh Dog Turkey Puppy

Holistické krmivo z čerstvého krůtího masa, ve kterém štěně dostane maximální kvalitu. Přidaný lososový olej a okřehek zajistí díky esenciálním omega-3 mastným kyselinám správný vývoj zraku a centrální nervové soustavy. Spirulina s borůvkami a rozmarýnem napomáhají zase vybudovat silnou imunitu štěněte, podporují normální růst buněk a přispívají k celkovému zdraví a pohodě. Krůtí True Fresh je pro štěně určitě ta správná volba.

www.carnilove.cz | 11,4 kg 1599 Kč

 

 

 

 

Nové varianty granulovaného krmiva Carnilove True Fresh Dog jsou dostupná ve třech gramážích
(11,4 kg; 4 kg; 1,4 kg) v následujících recepturách:

 

  • CARNILOVE TRUE FRESH DOG FISH Adult Small Breed
  • CARNILOVE TRUE FRESH DOG DUCK Large Breed
  • CARNILOVE TRUE FRESH DOG CHICKEN Junior Large Breed
  • CARNILOVE TRUE FRESH DOG CHICKEN Senior & Healthy Weight
  • CARNILOVE TRUE FRESH DOG TURKEY Puppy

Továrna s ojedinělým know-how

Exkluzivní chuťový zážitek a výživový benefit umožňuje inovativní výrobní kapacita společnosti VAFO PRAHA, producenta krmiv Carnilove. Továrna v Číčenicích se zaměřuje speciálně na produkci z čerstvého masa a díky nejmodernějším technologiím mohou vznikat granule té nejvyšší kvality.

CARNILOVE – VAFO PRAHA s.r.o. │ Web: www.carnilove.cz │ Facebook: www.fb.com/carnilove/

VAFO PRAHA s.r.o. je český výrobce krmiv – rodinná společnost zabývající se výrobou, vývojem a distribucí krmiv od roku 1994. Krmiva značky Brit a Carnilove se vyváží do 80 zemí Evropy a světa. Výroba aktuálně probíhá v 7 vlastních továrnách – v zemích EU. Na domácím trhu zaujímá Brit pozici lídra segmentu chovatelských potřeb a online prodeje. Vývoj krmiv probíhá na základě dlouholeté zkušenosti a znalosti zdravé výživy psů a koček s maximálním ohledem na jejich zdraví a prospěch. Profesionálové, kteří za vývoj zodpovídají, jsou chovateli či majiteli psů a koček. VAFO úzce spolupracuje s odborníky z oboru s cílem vyrábět krmiva, jež splňují i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu. Současně je hrdým partnerem centra Helppes a organizace Pestrá, které se věnují výcviku asistenčních psů, a canisterapeutické organizace Aura Canis. Dále sponzoruje mezinárodní výstavy psů a koček pořádané v České republice, sportovní kynologii a jiné psí sporty.

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Pytlopamlskovník eCanis - velký

Pytlopamlskovník eCanis, který je k dispozici v naší nabídce, se vyznačuje jednoduchým a funkčním designem. Může se nosit hned třemi různými způsoby: volně připnutý k opasku pomocí malé karabiny,  jako kabelka přes rameno,  pevně připnutý k opasku. 

ZB000789
od 450
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
MERCH eCanis
Deštník eCanis

Už nikdy nemusíte moknout! Vybavte se do jakéhokoliv deštivého počasí krásným a stylovým deštníkem z naší dílny, který rozjasní každý pošmourný den. Barva bílá s potiskem eCanis a naší sympatické maskotky – maliňačky Dior.

Skladem
ZB000504
250
MERCH eCanis
Výstavní pamlskovník

Malý pamlskovník kolem pasu je vhodný zejména při předvádění psa na výstavách. Využít ho lze ale i při dalších kynologických aktivitách či při běžných procházkách. Ruční zakázková práce, vyrobeno v ČR.

ZB000495
od 250
MERCH eCanis
Pouzdro na mikrotenové sáčky

Textilní pouzdro na sáčky na psí exkrementy – zásobník na pytlíky na psí trus. Díky praktické karabině jej lze zavěsit například na opasek a je tak vždy pohodlně po ruce.

ZB000486
od 125
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...


      Podobné články



        -->